Zimbrii îşi doresc un rezultat bun în meciul cu ŢSKA Sofia. "Ne vom mobiliza şi vom încerca să nu scăpăm 11 goluri"



foto: zimbru.md

"Galben-verzii" sunt convinşi că nu vor repeta soarta formaţiei Constructorul care acum 14 ani a fost eliminată de ŢSKA Sofia cu scorul general de 11-3. "Ne vom mobiliza în apărare şi vom încerca să nu scăpăm 11 goluri" - a declarat unul dintre atacanţi.

În sezonul 2000-2001, ŢSKA Sofia a eliminat Constructorul Chişinău din Cupa UEFA cu scorul general de 11-2. În acea dublă manşă, celebrul Dimitar Berbatov a marcat şapte goluri, două în meciul de la Speia şi cinci în returul de la Sofia.

Cei de la Zimbru cred că asemenea scenariu nu se va repeta şi în cazul lor.

Aceasta va fi prima întâlnire dintre Zimbru şi ŢSKA Sofia. Până acum, "galben-verzii" au jucat cu o singură echipă din Bulgaria în cupele europene. În sezonul 2003-2004, Zimbru a eliminat Litex Loveci în preliminariile Cupei UEFA după ce a remizat în deplasare, 0-0, şi a învins acasă cu 2-0.

Totuşi, ŢSKA are mai mulţi internaţionali bulgari în lot şi se poate lăuda cu un portar care a jucat la Campionatul Mondial din Brazilia. Formaţia din Sofia intră în topul celor mai bune 200 de echipe din Europa şi este considerată favorită de casele de pariuri în duelul cu "galben-verzii".

Cel mai renumit jucător din lotul actual al lui ŢSKA Sofia este portarul algerian Rais M'Bohli. Acesta a fost integralist în toate cele patru meciuri jucate de Algeria la Mondial. Imediat după încheierea turneului brazilian, au apărut zvonuri că de serviciile lui M'Bohli sunt interesate echipele Inter Milano, FC Porto şi două formaţii din MLS. Site-ul oficial al bulgarilor nu a anunţat însă despărţirea de portar, iar acesta ar putea juca împotriva lui Zimbru.

În lotul echipei se mai regăsesc internaţionalii bulgari Valentin Iliev, care a jucat în trecut la Steaua Bucureşti, Boris Galcev, care a trecut pe la Dinamo Bucureşti, şi Martin Kamburov. Înaintea duelului cu Zimbru, de la echipă a plecat un alt jucător al naţionalei, Ivailo Ciocev, care s-a transferat la Palermo.

În clasamentul UEFA al cluburilor, ŢSKA ocupă locul 196, în timp ce Zimbru se află pe poziţia 359. Şi casele de pariuri consideră că anume echipa bulgară este favorită. ŢSKA are o cotă la victorie de doar 1,3, în timp ce orice leu pariat pe Zimbru poate aduce un câştig de 6,5 lei.

Meciul dintre cele două echipe va fi arbitrat de o brigată de arbitri din Turcia, condusă la centru de Bariş Şimşek.

Meciul tur dintre ŢSKA şi Zimbru se va juca joi, de la ora 20:30, la Sofia, iar returul va avea loc peste o săptămână, la Chişinău.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑