Iordănescu, după ce prima reprezentativă a ajuns pe locul 8 în lume: “Sincer, nemeritat!”



 

**VIDEO** Iordănescu, după ce prima reprezentativă a ajuns pe locul 8 în lume: “Sincer, nemeritat!”

Anghel Iordănescu a făcut o mărturisire șocantă, în direct la Digi Sport Special. România nu merită să fie pe locul 8 în lume, crede selecționerul tricolorilor.

România a ajuns pe locul 8 în topul FIFA, în mandatul lui Anghel Iordănescu, iar în urma tricolorilor sunt echipe ca Spania, Anglia, Franța sau Italia. Selecționerul recunoaște că naționala a profitat de un moment favorabil.

“Sincer, nemeritat. Și o spun foarte convins, nemeritat față de ceea ce oferă fotbalul românesc. Este clar că fotbalul nostru nu poate emite pretenții. Este chiar nemeritat să fim înaintea Angliei, înaintea Italiei. Mă refer în primul rând la competiția noastră internă.”, a declarat selecționerul.

Iordănescu este îngrijorat înaintea dublei cu Ungaria și Grecia, din septembrie. Riscă să piardă câțiva jucători importanți: Tănase și Marius Constantin au plecat în China, iar Dragoș Grigore joacă în Qatar. “Și Tănase și Marius Constantin pleacă într-o țară unde va fi greu să-i urmărim.”, a spus selecționerul.

Pe 9 iulie, FIFA a publicat clasamentul oficial al primelor reprezentative și România a urcat pe locul 8 în lume, 5 în Europa, o poziție privilegiată înainte de tragerea la sorți a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018, unde tricolorii vor fi cap de serie.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑