Keșeru contra Chițu, în Ligue 1. "Mă întreb uneori cum ar fi fost la Steaua"



016 августа 2013

 

></p><p><strong>Campionatul Franței a început în urmă cu o săptămână, iar românii și-au făcut debutul în noul sezon. Printre ei a fost și Claudiu Keșeru, care a prins o repriză în tricoul lui Bastia. </strong></p><p>Fotbalistul născut la Oradea a fost dorit insistent de Steaua în pauza de vară, însă a declinat oferta campioanei din Liga I pentru a rămâne în Hexagon. </p><p>În direct la

"În momentul în care m-a sunat Steaua, decizia mea era în proporție de 80 % luată. Bastia m-a căutat pe la jumătatea lunii aprilie. Nu semnasem încă nimic, dar eram în tratative avansate. Doream foarte tare să ajung din nou în Ligue 1. Uneori îmi pun întrebarea cum ar fi fost dacă aș fi ajuns la Steaua.", a spus fotbalistul Bastiei. 

El a vorbit și despre modul în care s-a acomodat la noua echipă, dar și despre rivalitatea pe care suporterii o au cu formația lui Adrian Mutu, Ajaccio. 

"Lumea mă oprește pe stradă, îmi urează să am noroc. În momentul în care se joacă vreun meci, toată lumea respiră fotbal. Este o rivalitate mare cu Ajaccio. Bastia are cei mai mulți suporteri din Corsica. În Ajaccio există suporteri de-ai lui Bastia, dar în Bastia nu o să găsești niciodată vreun om care să țină cu Ajaccio.", a declarat Keșeru.

Bastia va juca etapa viitoare împotriva lui Valenciennes, formația lui Aurelian Chițu. Fostul jucător al Viitorului a debutat și el în noul sezon din Ligue 1, în victoria obținută de trupa sa cu 3-0, împotriva lui Toulouse. 

Într-o intervenție la "Fotbal European", fostul jucător al Academiei a detaliat startul experienței sale în fotbalul din Hexagon.

"Diferența dintre România și Franța e mare. E mai mult profesionalism aici, și la antrenamente și la tot. Antrenamntele sunt mai scurte, dar mai intense. În pregătire a fost mai greu, înainte de începerea campionatului. Acum m-am obișnuit, e mai bine, nu am avut nicio problemă de adaptare.", a spus Aurelian Chițu. 

Atacantul român este convins că va reuși să se impună în viitor, chiar dacă momentan mai are unele probleme.

"Și aici, ca și în România, joc și în stânga și în dreapta. Jucăm 4-3-3 sau 4-2-3-1 ca la Viitorul. Avem libertate deplină, putem face schimb de părți când vrem. 

Sunt foarte fericit că am venit aici. De la bun început, când am vorbit cu domnul Hagi, m-a întebat ce prefer. I-am zis că vreau în străinătate. Se joacă mai agresiv aici. Nu sunt obișnuit cu asta, dar mă voi obișnui.", a încheiat Chițu. 

Partida Bastia - Valenciennes, care contează pentru etapa a 2-a din Ligue 1, se va disputa sâmbătă seara, de la ora 21:00. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑