În timp ce Moldova s-a chinuit cu amatorii din Andorra, 3 adversare ale tricolorilor din preliminariile Campionatului Mondial au obţinut victorii



016 августа 2013

 

Anglia, Polonia şi Ucraina au reuşit să câştige, iar liderul grupei, Muntenegru, a remizat cu selecţionata din Belarus. Următoarea adversară a Moldovei din preliminariile Campionatului Mondial, Angliea a învins Scoţia cu 3 la 2 după ce a fost condusă în 2 rânduri. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 11 prin Morisson, însă englezii au restabilit egalitatea prin Walcott. În repriza secundă, Miller a făcut 2 la 1 pentru scoţieni, dar gazdele au revenit din nou prin Welbeck. Lambert a adus victoria pentru engelezi.

Într-un alt amical, Ucraina a învins selecţionata Israelului cu 2 la 0.
Tot aseară, Polonia a trecut Danemarca cu 3 la 2. Gazdele au deschis scorul după 5 minute de joc prin Klich, însă danezii au preluat conducerea până la pauză prin reuşitele lui Eriksen şi Braithwaite.

Sobota şi Zielinski au înscris pentru victoria Poloniei. În schimb, Muntenegru a remizat aseară cu Belarus, scor 1 la 1. Pentru gazde a marcat Kornilenko iar balcanicii au egalat prin Vucinici.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑