Gardoș nu va juca mai devreme de 13 septembrie , cu Newcastle: ”Fizic, nu e la 100% din potențial”



016 августа 2014

 

**Gardoș nu va juca mai devreme de 13 septembrie**, cu Newcastle: ”Fizic, nu e la 100% din potențial”

Presa engleză susținea, înaintea transferului lui Florin Gardoș la Southampton, că motivul pentru care Ronald Koeman insistă pentru jucătorul român este pentru a-l trimite în teren la meciul de debut în noul sezon al ”Sfinților”, cu Liverpool, mâine, duminică, 17 august. Teoria a infirmat-o însuși fotbalistul, care a declarat, ÎN DIRECT la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, că nu se simte încă pregătit de joc.

„Nu se pune problema să fiu în lot pentru meciul cu Liverpool. Ei sunt mult mai precauți și nu pun presiune foarte mare. Mi-au zis că chiar dacă mă simt bine și chiar nu mai simt nimic la acel mușchi ei spun că aș avea nevoie de cel puțin trei săptămâni ca să fiu la nivelul celorlalți.

Nu mă simt pregătit nici eu fizic, am pierdut o mare parte din pregătirea cu Steaua și aici nu poți să faci față dacă nu ești pregătit fizic”, a declarat Florin Gardoș.

De altfel, ideea că românul are nevoie de timp a fost întărită și de antrenorul Ronald Koeman, în presa locală.

„Nu este în lot pentru meciul de duminică, pentru că a avut o accidentare acum patru sau cinci săptămâni, la mușchii coapsei, și încă nu este la 100% din punct de vedere fizic, deci nu poate juca.

Are nevoie de două-trei săptămâni pentru a se antrena și a fi pregătit să joace”, a declarat tehnicianul olandez.

Astfel, cel mai devreme, Gardoș ar putea reveni în meciul din etapa a patra a Premier League, de pe 13 septembrie, de pe teren propriu, cu Newcastle. Până atunci, însă, ar urma să piardă patru partide: trei în Premier League și una în Cupa Ligii.

Meciurile pe care le va rata Gardoș:

17 august: Liverpool-Southampton (etapa 1, Premier League)
23 august: Southampton-West Brom (etapa a 2-a, EPL)
26 august: Milwall-Southampton (Cupa Ligii)
30 august: West Ham-Southampton (etapa a 3-a, EPL)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑