Surpriză în campionatul Rusiei! Zenit Sankt-Petersburg a suferit prima înfrângere după patru victorii



016 августа 2015
Foto: demotix.com

Campioana Rusiei, Zenit St. Petersburg, a fost învinsă chiar pe teren propriu de FC Krasnodar cu scorul de 0-2. Astfel, formaţia pregătită de Oleg Kononov a obţinut prima victorie din istorie în faţa formaţiei Zenit.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 26 prin Ragnar Sigurdsson. Krasnodar şi-a dublat avantajul la începutul reprizei a doua. Ricardo Laborde a şutat de la distanţă, iar portarul lui Zenit, Iuri Lodîghin a scăpat mingea printre picioare.

În urma acestei înfrângeri, echipa din Sankt-Petersburg a ratat şansa de a rămâne pe primul loc în campionatul Rusiei. Noul lider este ŢSKA Moscova care a învins în această etapă riviala de moarte Spartak Moscova cu scorul de 2-1. În următoarea etapă, Zenit va întâlni în deplasare formaţia Rubin Kazan. Partida va ave loc pe 24 august cu începere de la ora 19:00.

Duminică se vor disputa alte trei meciuri din etapa a cincea a campionatului Rusiei. Lokomotiv Moscova va juca pe teren propriu cu Terek Groznîi, FC Ural va întâlni în deplasare Dinamo Moscova, iar echipa lui Alexandru Gaţcan, FC Rostov se va duela în faţa propriilor suporteri cu Krîlia Sovetov Samara.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑