Van Gaal, frustrat după eșecul din UCL. ”Am avut cele mai multe ocazii, dar a câștigat PSV!”



016 сентября 2015

Van Gaal, frustrat după eșecul din UCL. ”**Am avut cele mai multe ocazii, dar a câștigat PSV!”**

VIDEO PSV - Manchester United 2-1. ”Diavolii roșii” au revenit în grupele UEFA Champions League după un an de pauză, dar primul meci nu a ieșit așa cum își dorea Louis Van Gaal și toți englezii care țin cu United.

Nimic nu a mers cum trebuie pentru Manchester la Eindhoven. Mai întâi a fost accidentarea lui Luke Shaw, după care Memphis Depay a deschis scorul pentru oaspeți și se părea că lucrurile merg bine pentru englezi. N-a fost deloc așa, pentru că olandezii au întors soarta partidei în favoarea lor.

”Noi putem da vina doar pe noi însine pentru acest rezultat, cred eu, pentru că am creat atât de multe ocazii și nu am fructificat”, a spus tehnicianul olandez la conferința de presă de după meci.

Van Gaal se aștepta la un altfel de rezultat, mai ales că jocul pe care echipa l-a prestat până acum a fost unul încurajator.

”După meciul cu Tottenham am spus că noi trebuie să marcăm mai mult decât adversarul. Cei de la PSV au fost extrem de eficienți, practic au marcat din nimic. A fost un corner... o minge deviată, apoi, în a doua repriză, golul a venit după o pasă slabă.

Păcat. Am dominat fiecare joc pe care l-am disputat în acest sezon, cu excepția amicalului cu PSG.

Și acum a fost la fel, am dominat jocul, am avut cele mai multe șanse, dar noi am pierdut”, a mai spus Van Gaal. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑