Rednic a explicat cum a decurs dialogul cu Petrescu. ”Am cerut audierea arbitrului”. Ce-i reproșează



016 сентября 2015

 

**VIDEO** Rednic a explicat cum a decurs dialogul cu Petrescu. ”Am cerut audierea arbitrului”. Ce-i reproșează

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Roș-albii au terminat partida de luni seară cu patru eliminați (trei jucători plus antrenorul Mircea Rednic). Tehnicianul roș-albilor, prezent miercuri la ședința Comisiei de Disciplină a LPF, a explicat cum a decurs dialogul său cu ”centralul” Radu Petrescu.

O decizie în privința eliminării lui Mircea Rednic, din partea forului de la LPF, se va da, cel mai probabil luni, din cauza faptului că tehnicianul ”câinilor” nu înțelege nici acum de ce a fost trimis în tribune la pauza meciului cu ardelenii.

”Trebuie să mai vin și luni, pentru că am cerut și audierea arbitrului. Pentru că în raport scrie doar de proteste și eu știu ce i-am spus și n-am de ce să fiu suspendat”, a spus ”Puriul”.

Chestionat, de către reporterul Digi Sport, dacă își mai aduce aminte când a fost ultima dată trimis în tribună, Mircea Rednic a replicat:

”Tocmai, că nu sunt recidivist. În explicațiile pe care eu i le-am cerut l-am întrebat ’de ce mă trimiți în tribună? Te-am înjurat? Nu... Te-am bruscat? Nu... Și, atunci, de ce mă trimiți în tribună? Pentru proteste! Proteste, ce înțelegi tu prin proteste?’.”

Într-un final, Rednic a spus că nu i se pare corect ca antrenorii să nu poate avea o discuție civilizată cu arbitrii pe terenul de joc.

”Am vorbit cu el pe teren, nu în altă parte. Chiar nu putem avea o discuție civilizată, corectă? Adică arbitrii au voie să facă ce vor ei și noi, nimic? De aceea am cerut să vină și el și să spună ce are de spus”, a conchis Rednic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑