Dunărea Călăraşi - Dinamo 26-28. Oaspeţii au rămas neînvinşi în Liga Naţională



016 сентября 2015

 

**VIDEO** Dunărea Călăraşi - Dinamo 26-28. Oaspeţii au rămas neînvinşi în Liga Naţională

Dinamo rămâne neînvinsă în Liga Naţională! Handbaliştii antrenaţi de Eliodor Voica au învins, în deplasare, Dunărea Călăraşi, într-un meci din cadrul etapei a 5-a.

Bucureştenii au început perfect şi aveau deja, în minutul 14, un avans de 7 goluri, 9-2. Gazdele nu au renunţat şi au redus din diferenţă până la pauză, 12-15. Experienţa dinamoviştilor şi-a pus amprenta în actul secund.

Dunărea a alergat după egalare, dar echipa lui Eliodor Voica a ştiut să gestioneze avantajul şi a câştigat cu 28-26. Dinamo ocupă locul 3 în clasament, în timp ce Dunărea se menţine pe 6.

"Vreau să felicit jucătorii mei, jucătorii de la Dinamo, pentru că au fost astăzi destul de conştienţi şi profesionişti, au respectat adversarul şi pe ei înşişi", a declarat Voica.

"Am avut momente 1 la 1 cu portarul, în care am ratat situaţii clare şi în anumite momente delicate ale jocului", a spus şi Aihan Omer.

Etapa viitoare, Dinamo va primi vizita Energiei Târgu Jiu, în timp ce Dunărea Călăraşi va juca, în deplasare, la Odorhei.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑