Raț: “Teoretic, la baraj, vor fi adversari imposibil de bătut sau foarte greu de învins!“



016 октября 2013

 

></p><p>Răzvan Raț a vorbit, la finalul partidei cu Estonia, pe care tricolorii au câștigat-o cu 2-0 <a href=(DETALII AICI), despre “dubla“ din “barajul“ pentru Cupa Mondială, programată la 15 și 19 noiembrie, dar și cum a trăit acest ultim meci din faza preliminariilor.

“Avem în față, indiferent cu cine am pica la baraj, două meciuri foarte-foarte grele în care se poate întâmpla orice. Este bine să sperăm, să credem că putem ajunge la Mondiale și să ne dăruim din toată inima“, a spus Raț, într-o intervenție exclusivă găzduită de emisiunea “Digi Sport Special“.

Raț a explicat apoi și cum au decurs ostilitățile din teren din punct de vedere al tricolorilor.

“Nu ascund faptul că am știut ce se întîmplă la Istanbul, datorită unui fan care a anunțat scorul prin portavoce, dar noi am jucat ceea ce am pregătit. Important era să câștigăm. Realist, era greu să înscriem cinci goluri, deși am avut ocazii. Cel mai important este că ne-am îndeplinit obiectivul“, a spus Raț la Digi Sport.

Chestionat dacă prestația echipei va fi complet schimbată la baraj, în comparație cu cea din meciul cu estonienii, fundașul stânga a replicat:

“E greu să schimbi foarte multe lucruri până la baraj. Important va fi să jucăm foarte bine tactic, defensiv, pentru că primordial va fi să nu primim gol și apoi vom vedea ce se va întâmpla. Șansa va avea un rol extrem de important“, a mai spus Raț.

Raț n-a dorit să nominalizeze niciun adversar pe care și-l dorește la “baraj“ (adversarul se va afla luni când este programată tragerea la sorți), dar a spus că România va avea parte de o “dublă“ infernală.

“Teoretic, la baraj vor fi adversari imposibil de bătut sau foarte greu de învins. Este clar că pornim cu șansa a doua. Am tot auzit, de când s-a terminat partida cu Estonia, că ar fi bine să jucăm cu Grecia, pentru că este un adversar facil. Nu sunt de acord cu așa ceva“, a conchis Raț.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑