Irina Begu și-a aflat rivala din sferturile de la Moscova: Pironkova. Discurs emoționant al bulgăroaicei



016 октября 2014

 

Irina Begu și-a aflat rivala din sferturile de la Moscova: Pironkova. **VIDEO** Discurs emoționant al bulgăroaicei

Calificată în sferturile turneului WTA de la Moscova (Rusia), Irina Begu, locul 61 mondial, se va duela pentru un loc în careul de ași cu bulgăroaica Tsvetana Pironkova (27 d ani). A 43-a jucătoare a lumii a trecut în optimi de Aleksandra Krunic, scor 6-2, 6-3.

Până acum, Pironkova a jucat două partide la Moscova, în primul tur reușind să se califice fără probleme în fața Dankăi Kovinic, scor 6-2, 6-2. De altfel, Pironkova, o jucătoare de braț drept care s-a născut la Plovdiv, trece printr-o formă bună, venind după sferturile jucate la Linz.

Pironkova și Irina Begu s-au mai întâlnit de două ori până acum, de fiecare dată sportiva noastră fiind învinsă în minimum de seturi. La 's-Hertogenbosch (2013, pe iarbă) a fost 6-7(7), 2-6, iar la Hobart (2013, pe hard) a fost 3-6, 4-6. În sezonul 2014, Pironkova are 24 de victorii și 20 de eșecuri, ea câștigând un titlu de simplu, la Sydney.

Acolo, Pironkova a impresionat întreaga asistență în momentul decernării trofeului. Sportiva din Bulgaria a avut un discurs emoționant pe terenul australian: "Cum să încep? Mama, tata, avem un trofeu. Vreau să dedic primul meu titlu unei persoane foarte speciale, care nu mai e printre noi, bunicului meu, Nikola. Ştiu că eşti aici în seara aceasta, te iubesc!".

Irina Begu, aflată la prima prezență pe tabloul de la Moscova, are șanse mari să urce între primele 50 de jucătoare ale lumii în cazul unei calificări în penultimul act la competiția din capitala Rusiei. Partida cu Pironkova va avea loc vineri după-amiază, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑