LeBron James a stabilit un nou record, cu 39 de puncte marcate în partida cu Dallas



 

LeBron James continuă să facă spectacol şi în acest sezon din NBA. Jucătorul lui Miami Heat a stabilit recordul serii, după ce a marcat 39 de puncte în partida cu Dallas. Miami a învins cu 110-104 şi a ajuns la cea de-a şasea victorie în acest sezon.

LeBron James a fost cel mai bun jucător nu doar al meciului, dar şi al serii. Vedeta lui Heat a marcat 39 de puncte cu Dallas Mavericks. Miami a învins la final cu 110-104 şi, cu şase victorii, a urcat pe prima treaptă în clasamentul Diviziei Sud-Estice.

Indiana Pacers face furori şi în acest sezon. Formaţia antrenată de Frank Vogel a ajuns la a noua victorie consecutivă şi este singura echipă din NBA care nu a pierdut niciun meci. De această dată, Pacers a învins acasă Milwaukee Bucks, cu un categoric 104-77, iar cel mai bun jucător al meciului a fost Roy Hibbert, cu 24 de puncte.

În schimb, Los Angeles Lakers continuă să dezamăgească. Echipa din California a ajuns la a şaptea înfrângere a sezonului, după ce a pierdut chiar pe teren propriu, cu Memphis Grizzlies, scor 86-89. Partida a reprezentat şi un duel dintre fraţii Gasol, Pau, de la Lakers, şi Marc, de la Grizzlies. Marc a câştigat acest duel cu 18 puncte marcate, faţă de cele zece reuşite de fratele său mai mare. Aceasta a fost prima victorie în deplasare pentru Memphis Grizzlies.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑