Un fost selecționer se ia de Bourceanu: “Trebuie să-și folosească mintea și la altceva!“



 

></p><p><strong>România a pierdut prima manșă a “barajului“ cu Grecia (1-3, <a href=DETALII AICI), dar, dincolo de rezultatul în sine, prestația mediocră a tricolorilor a lăsat un gust amar în rândul microbiștilor, dar și al specialiștilor.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, selecționerul Victor Pițurcă are reale probleme în a încropi linia de mijloc pentru meciul de marți seară, de pe “Arena Națională“, ora 21:00, din cauza faptului că Bourceanu și Lazăr sunt suspendați, iar Pintilii este accidentat.

Gestul mijlocașului stelist, care a luat un cartonaș galben, ca urmare a unui fault comis la mijlocul terenului, în minutul 25 al partidei de pe “Karaiskakis“, l-a enervat la culme pe Ladislau Boloni.

Fostul selecționer al tricolorilor a amendat gestul stelistului, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT la emisiunea “Fotbal Club“ de la Digi Sport.

“Bourceanu face mare risipă de energie, dar în afară de asta mai trebuie să-ți folosești capul și la altceva, adică să gândească. Cum să iei un cartonaș galben așa de ușor, după un fault total inutil la mijlocul terenului. Și la Steaua a luat recent un galben, tot la mijlocul terenului, și tot de pomană.

Aș dori ca un astfel de jucător, care face atâta risipă de energie, să folosească și mintea, să aibă un comportament viclean, inteligent“, a spus Boloni.

Tehnicianul celor de la Al Khor, din Qatar, nu l-a iertat nici pe Pițurcă.

“Intrarea lui Maxim cu patru minute înainte de final mi s-a părut total inutilă. N-am înțeles nimic. Trebuia introdus mai devreme dacă doreai o schimbare esențială în jocul tricolorilor“, a conchis Boloni la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑