Bob Bryan putea să-l accidenteze pe fratele său, Mike, în finala Turneului Campionilor! Americanii s-au impus



 

**VIDEO** Bob Bryan putea să-l accidenteze pe fratele său, Mike, în finala Turneului Campionilor! Americanii s-au impus

Moment neobișnuit în timpul finalei de dublu de la Turneul Campionilor, de la Londra. Aflat la serviciu, Bob Bryan a lansat o minge foarte puternică, dar aceasta nu a trecut fileul, ci s-a oprit în ceafa fratelui geamăn al americanului, Mike.

Simțind șocul loviturii, Mike s-a întins pe teren și lumea din tribune s-a speriat și s-a temut de o accidentare serioasă a sportivului din SUA. Din fericire, însă, acesta s-a ridicat zâmbind și a bătut palma cu fratele său, făcând astfel semn că este în regulă și poate continua jocul.

Faza a avut loc la scorul de 5-4 pentru Dodig și Melo și 30-0 pe serviciul fraților Bryan. Cu această minge greșită, cuplul american a bifat o dublă greșeală, dar scorul a devenit în cele din urmă 5-5. Cu toate acestea, Dodig și Melo au câștigat primul set la tiebreak, scor 7-5.

Cuplul care conduce în clasamentul mondial a revenit însă în joc, a câștigat setul doi cu 6-2 și s-a impus în cele din urmă în super tie-break, scor 10-7. A fost cel de-al patrulea trofeu cucerit de Mike și Bob Bryan la Turneul Campionilor!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑