Szeged -  Dunkerque 23-21. Revanșa, săptămâna viitoare în etapa a 6-a a Ligii



**Szeged -  Dunkerque 23-21.** Revanșa, săptămâna viitoare în etapa a 6-a a Ligii

Pick Szeged a urcat, pentru moment, pe prima treaptă a Grupei D din Liga Campionilor la handbal, după victoria asupra echipei franceze Dunkerque Grand Littoral.

În primele minute, cele două echipe au mers cap la cap, dar la jumătatea reprizei gazdele aveau două goluri în plus 7-5. Grație paradelor portarului Vincent Gerard, francezii au revenit în joc, dar tot Pick Szeged a intrat la cabine cu un gol în plus: 11-10.

Jocul a fost echilibrat și în partea secundă, ambele echipe având avantaj pe rând iar cu nouă minute înainte de fluierul final tabela arăta egalitate la 20. În minutele rămase, oaspeții nu au mai reușit să marcheze decât un singur gol în timp ce echipa maghiară a înscris de trei ori.

Scor final Pick Szeged-Dunkerque 23-21, iar cele două echipe se vor reîntâlni în Franța săptămâna viitoare în etapa a 6-a a Ligii Campionilor.

De la gazde s-a evidentiat Zsolt Balogh, care a marcat șapte goluri în timp ce francezii s-au bazat pe cele 20 de parade ale portarului Gerard și pe cele 9 goluri înscrise de extrema stanga Baptiste Butto.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑