Roger Federer a renunțat să mai joace finala Turneului Campionilor, cu mai puțin de o oră înainte de start



 

**VIDEO** Roger Federer a renunțat să mai joace finala Turneului Campionilor, cu mai puțin de o oră înainte de start

Finala Turneului Campionilor de la Londra nu va mai avea loc, după ce Roger Federer a anunțat că nu poate juca în disputa cu Novak Djokovic. 

Cu mai puțin de o oră înainte de startul partidei, elvețianul a făcut anunțul și astfel Djokovic intră în posesia trofeului.

Imediat după finala de dublu de la Londra, Federer a ieșit pe teren și și-a cerut scuze spectatorilor din O2 Arena, pentru că nu e apt fizic să dispute finala.

“Sunt cu adevărat dezolat. Din nefericire, nu sunt apt pentru a juca în această seară. Nu sunt pregătit. Simt peste tot oboseala. Aș fi vrut să fie altfel. A fost o săptămână extraordinară pentru mine, am atâtea amintiri frumoase de aici. Sper să revin anul viitor. Vă mulțumesc vouă, celor care ați plătit biletele pentru acest meci, pentru suportul vostru.”, a spus Federer.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a jucat sâmbătă noaptea o semifinală maraton, 2 ore și 48 de minute, contra conaționalului său Stanislas Wawrinka, pe care l-a învins cu 4-6, 7-5, 7-6 (8-6.)

Djokovic va juca un set pro, primul la opt, contra lui Andy Murray, iar apoi scoțianul va face pereche cu John McEnroe, într-un meci demonstrativ de dublu contra perechii Tim Henman/ Pat Cash.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑