Austria a rămas lider în grupa preliminară a Moldovei



 

Austria a rămas lider în grupa preliminară a Moldovei după ce a învins Rusia cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Rubin Okotie în repriza secundă.

Într-un alt meci din grupa G, Suedia a remizat în deplasare cu Muntenegru, socr 1-1. Zlatan Ibrahimovic a deschis scorul în minutul 9, iar gazdele au egalat aproape de finalul meciului, după golului lui Jovetic, care a marcat din penalty.

San Marino a obținut primul punct din istoria participării în preliminariile unui Campionat European, după ce a remizat fără goluri cu Estonia. În celălalt meci al grupei E, Anglia a învins cu 3-1 naționala Sloveniei. Wayne Rooney și Danny Wellbeck au marcat pentru selecționata din Albion, în timp ce pentru oaspeți a înscris Henderson în propria poartă. Căpitanul naționalei Angliei, Rooney a jucat meciul cu numărul 100 pentru selecționată.

În grupa C, Spania s-a impus în fața reprezentativei Belarusului cu 3-0 după golurile lui Isco, Busquets și Pedro. Ucraina a învins cu același scor Luxemburg, Andrei Iarmolenko reușind un hattrick.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑