Incidentele din tribune nu au lipsit nici la meciul cu Irlanda de Nord. Va fi FRF pedepsită iar?



 

**VIDEO** Incidentele din tribune nu au lipsit nici la meciul cu Irlanda de Nord. Va fi FRF pedepsită iar?

Arena Naţională nu s-a umplut la unul dintre cele mai importante meciuri ale naţionalei din acest an - aproximativ 30.000 de suporteri i-au susţinut pe tricolori cu Irlanda de Nord (VIDEO).

Chiar dacă FRF a primit, după meciul cu Ungaria, un ultim avertisment de la UEFA, incidentele nu au lipsit. Un grup a avut propriul meci cu stewarzii şi jandarmii, dar lucurile nu au degenerat. Tricolorii şI-au păstrat concentrarea şI au trecut cu 2-0 de nord irlandezi.

Alexandru Maxim, mijlocaș la VfB Stuttgart, a declarat la finalul partidei cu nord-irlandezii: "I-am simțit. Nu contează că erau 10, 20 sau 50 de mii. Important e că și-au făcut simțită prezența și noi i-am simțit din teren".

Alexandru Chipciu, de la Steaua, l-a completat pe jucătorul din Bundesliga, atunci când a fost întrebat la ce asistență se așteaptă la partida cu Danemarca, de marți: "Asta ține de cum vor sta lucrurile pentru români, e și greu să...poate n-au toți bani să vina la meci. E treaba lor dacă pot să vină, noi îi așteptăm dar asta e".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑