Arjen Robben are o medie excelentă de goluri pentru naționala Olandei



 

**VIDEO** Arjen Robben are o medie excelentă de goluri pentru naționala Olandei

Robben și Van Persie au contribuit perfect la primele două goluri marcate de către naționala Olandei în meciul contra Letoniei, din Grupa A a preliminariilor pentru Euro 2016.

Naționala de fotbal a Olandei a profitat din plin de meciul cu Letonia, din cadrul Grupei A a preliminariilor pentru Euro 2016, pentru a-și mai reface linia de clasament, destul de zdruncinată în primele trei etape disputate până acum.

Elevii lui Guus Hiddink au avut un start de meci foarte bun și au reușit să rezolve partida în favoarea lor încă de la pauză. Primele două goluri ale partidei au fost ”opera” tandemului Roben - Van Persie.

Atacantul celor de la Manchester United a deschis scorul în minutul șase, după o pasă foarte bună de la Robben. Fotbalistul celor de la Bayern Munchen și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj puțin mai târziu. Era minutul 35 al partidei de pe ”Amsterdam ArenA”, când a fost rândul lui Van Persie să-i paseze lui Robben, iar acesta din urmă a făcut 2-0.

Practic, reușita din partida cu letonii este a 10-a a lui Robben în ultimele 20 de partide ale reprezentativei batave, ceea ce se poate traduce printr-un gol marcat la două partide. În plus, mijlocașul celor de la Bayern și-a trecut în cont, în aceeași perioadă, și patru assisturi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑