Gogârlă a găsit explicația eșecului: "Ne-am bazat prea mult pe Neagu și Brădeanu"



016 декабря 2013

 

></p><p><strong>România a fost eliminată de Polonia în optimile Campionatului Mondial, scor 29-31 <a href=(DETALII AICI), după o repriză secundă dezastruoasă.

Fostă mare jucătoare a primei reprezentative, Simona Gogârlă a găsit explicațiile unui eșec neașteptat, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Fetele au jucat extraordinar prima repriză și au fost o echipă. Au dat totul pe teren și au avut ambiție. În repriza a doua, nu ne-a mai ieșit ceea ce am jucat în prima parte. Apărarea s-a rupt, am avut mari probleme cu pivotul, în zona centrală. În atac, Neagu și-a făcut datoria, a jucat foarte bine", a afirmat Gogârlă.

"Nu-mi explic ce s-a întâmplat în repriza a doua, nu găsesc nicio explicație. Este decizia antrenorului când și cum să joace, banca tehnică a făcut tot ce s-a putut. Toți și-au dorit să câștige și să rămână în competiție, s-a văzut din dorința primei reprize. Ungureanu nu a avut o zi extraordinară, dar în momentul în care nu te ajută apărarea, e greu și pentru tine ca portar. Ne-am bazat mult pe șuturile Cristinei Neagu și ale Aureliei Brădeanu, cu aruncările ei de la 9 metri", a mai spus Gogârlă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑