Lemnaru, jucătorul lunii noiembrie: "Rămân la U Cluj cel puțin până la vară"



016 декабря 2013

 

></p><p><strong>Universitatea Cluj</strong> are două înfrângeri fără gol marcat, de când golgheterul <strong>Valentin Lemnaru</strong> nu a mai găsit drumul spre gol. Ultima, venită duminică, în etapa a 18-a, 2-0 pe terenul Petrolului Ploiești.(<a href=REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Desemnat jucătorul lunii noiembrie în ancheta Digi Sport, Lemnaru are șase goluri în Liga 1 și spune că premiul din luna precedentă este meritul întregii echipe, fiindcă fără ajutorul colegilor săi nu ar fi putut fi atât de prolific.

Atacantul "Șepcilor Roșii" a discutat și despre viitorul său și a precizat că va rămân cel puțin până la finalul campionatului pe Cluj Arena, pentru a ajuta Universitatea să se salveze de la retrogradare.

"Cred că ne-am bătut de la egal la egal cu Petrolul. Din păcate, noi nu am înscris la vreuna dintre cele două ocazii pe care le-am avut. Ei, în schimb, au marcat de fiecare dată când noi făceam un joc mai bun. Dacă înscriam la ocazia lui Borza, poate că alta era soarta meciului. Le doresc baftă în continuare, ca să se lupte pentru titlu, iar noi trebuie să câștigăm joi cu Oțelul, ca să ne salvăm de la retrogradare. În retur, cu o pregătire bună de iarnă, vom arăta din ce în ce mai bine.", a spus Valentin Lemnaru, la finalul meciului Petrolul - Universitatea Cluj 2-0.

"În primul rând, faptul că am înscris eu este meritul întregii echipe. Nu puteam fără ajutorul lor, astfel că acest trofeu nu este doar al meu, ci al întregii echipe și al antrenorilor, bineînțeles. Dacă mi s-a dat acest premiu, înseamnă că l-am meritat. Nu pot decât să mă bucur și să o țin tot așa.", a adăugat golgheterul Universității Cluj.

"Vreau să stau aici cel puțin până la vară și să ajut echipa să se salveze de la retrogradare. Apoi, vom vedea ce va fi.", a încheiat Lemnaru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑