Simeone și Atletico, la un pas de locul 1 în Spania: "Haideți, încă un gol!"



016 декабря 2013

 

></p><p><strong>Diego Simeone impresionează o lume întreagă pe banca lui Atletico Madrid. Sub comanda sa, madrilenii au devenit o echipă de top 3 în Spania, se bat de la egal la egal cu Real și Barcelona și au devenit și campioni în UEFA Europa League.</strong></p><p>În etapa a 16-a a campionatului spaniol, Atletico a continuat marșul triumfal, reușind să învingă cu 3-0 o echipă aflată în degringoladă, Valencia. Totuși,<strong> Simeone</strong> nu s-a mulțumit cu această diferență de scor, după ultimul gol marcat de <strong>Diego Costa</strong> (81).</p><p>În timp ce fotbaliștii săi celebrau pe gazon victoria, Simeone le-a făcut un semn sugestiv, în tentativa de a înscrie și golul patru: <em><strong> s-a putut citi pe buzele argentinianului. Motivul pentru care dorea neapărat un 4-0 cu Valencia?

Simeone cunoștea configurația clasamentului, iar o victorie la patru goluri ar fi urcat-o pe Atletico pe primul loc în clasament, la diferență de golaveraj! Atletico are 43 de puncte, ca și Barcelona și e egalitate în ceea ce privește golaverajul (+43). Catalanii au însă un gol marcat în plus, motiv pentru care campioana rămâne încă o săptămână pe prima poziție.

Real Madrid este pe locul 3 în clasament, la cinci distanță de primele două clasate. Totuși, nu s-a întâmplat niciodată în istoria fotbalului spaniol ca altă echipă în afară de Real și Barcelona să strângă 43 de puncte după 16 etape disputate, astfel că Atletico a intrat deja în istorie prin performanța realizată. Iar elevii lui Simeone promit și mai multe vitejii până în vara lui 2014.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑