Un bal de caritate pentru susţinerea lui Alexei Boboc va avea loc pe 6 ianuarie



016 декабря 2015

 

Campionul mondial la Cyber Sport, Alexei Boboc, va atinge în curând majoratul. Mama sa, împreună cu alţi oameni de bună-credinţă au făcut un apel către instituţiile statale şi donatori de a-i ajuta să organizeze primul bal de caritate pentru susţinerea integrării sociale a lui Alexei, dar şi a altor copii suferinzi, aflaţi în scaune cu rotile, relatează Mesager. Alexei Boboc a devenit unul dintre cei mai fideli prieteni ai redacţiei Sport din toamna trecută, de când a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de Cyber Sport. El a fost unicul participant în scaun cu rotile şi nimeni nu ştia cine stă în faţa calculatorului. El suferă de o boală incurabilă şi numai prin sportul electronic a putut să-şi manifeste capacităţile intelectuale.

Mama campionului mondial se străduie permanent să facă rost de medicamente şi să creeze condiţii de recuperare nu doar pentru copilul său, ci şi pentru alţi pacienţi ce suferă de aceeaşi maladie.

Constatările medicilor neurologi nu sunt deloc liniştitoare, dar campionul Alexei Boboc, optimist desăvârşit, nu s-a deranjat prea mult, el spune că atâta timp cât este mama lui alături - viaţa e frumoasă.

Balul caritabil de Crăciun se va desfăşura pe 6 ianuarie, cu ocazia împlinirii a 18 ani a campionului mondial la Cyber Sport şi susţinerii sociale a altor copii diagnosticaţi cu Diuşen.    
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑