Tamaş, aşteptat cu braţele deschise la Steaua: "A fost primit foarte bine! Ne poate ajuta"



 

**VIDEO** Tamaş, aşteptat cu braţele deschise la Steaua:

Gabi Tamaş s-a alăturat astăzi lotului condus de Costel Gâlcă, în Spania, fiind primit cu braţele deschise de noii săi coechipieri, în ciuda trecutului său dinamovist.

Mai mult decât atât, antrenorul secund al campioanei, Nicolae Dică, crede că noul fundaş al roş-albaştrilor nu va avea probleme de adaptare, însă depinde doar de el să răsplătească încrederea oficialilor stelişti.

"Tamaş a fost primit foarte bine. Eu îl cunosc foarte bine, am jucat cu el la echipa naţională. Este un jucător care ne poate ajuta", a declarat Dică, înaintea meciului amical cu Borussia Dortmund, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

"Important este ca el să fie sănătos şi să-şi dorească foarte mult să arate că încă nu s-a terminat fotbalul pentru el. Eu cred în el", a adăugat fostul atacant al Stelei.

Pentru început, Tamaş va avea un program de pregătire separat, individualizat, pentru că nu s-a mai antrenat din septembrie, când a suferit o ruptură de ligamente încrucișate.

Fundaşul în vârstă de 31 de ani ar putea să joace pentru Steaua abia în meciurile amicale din cel de-al doilea stagiu de pregătire al liderului din Liga I.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑