Rafael Nadal, pesimist înainte de Australian Open. "Nu pot spune că sunt refăcut"



Foto: stevegtennis.com

Spaniolul Rafael Nadal, finalist anul trecut la Australian Open, a declarat cu câteva zile înainte de turneul din acest an că are puţine şanse să câştige trofeul: "Nu mă consider unul dintre favoriți. Anul trecut a fost o poveste diferită. Aș minți dacă aș spune că sunt pregătit să înving la Melbourne. Nu simt că pot câștiga acum acest turneu.

În 2014, Nadal a fost învins în finala primului turneu de Mare Şlem al anului de elvețianul Stanislas Wawrinka, dar apoi a reușit să câștige al 9-lea său trofeu la Roland Garros, înainte de a avea probleme cu spatele. La finalul anului trecut el a fost operat şi de apendicită.

Spaniolul nu exclude ca problemele de sănătate să-l afecteze din nou în timpul turneului de la Melbourne: "Nu pot spune că sunt refăcut complet, pentru ca asta se poate vedea când joci, când am să forţez spatele. Nu sunt sigur sută la sută, dar genunchii sunt în regulă şi mă simt bine."

Favoritul numărul trei al competiţiei de la Melbourne, Rafael Nadal va juca în prima rundă cu Mihail Iujnîi. În cazul în care îl va învinge pe tenismanul rus, Nadal va juca împotriva câştigătorului dintre austriacul Luke Saville şi americanul Tim Smyczek.

Rafael Nadal, în vârstă de 28 de ani, a câştigat în carieră doar o dată Australian Open, în 2009, iar la alte două ediţii a ajuns până finală.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑