La un pas de victorii: Marc Coma - la moto si pilotul Nasser Al-Attiyah - la auto, in raliul-raid Dakar 2015




Tot mai aproape de victorii. Spaniolul Marc Coma - la moto, si pilotul din Qatar, Nasser Al-Attiyah - la auto, sunt la o lungime distanta de succes, in raliul-raid Dakar 2015. Cu o etapa inainte de finalul competitie cei doi au un avans confortabil fata de adversari.


Desi a sosit al saselea in etapa a 12-a, penultima a competitiei, liderul la general in clasa moto, spaniolul Marc Coma, se indreapta incet, dar sigur, catre a cincea sa coroana de campion la Dakar. Cu aceasta ocazie ii va egala la titluri castigate pe francezii Cyril Neveu si Cyril Despres. In etapa a 12-a desfasurata intre localitatile argentiniene Termas de Rio Hondo si Rosario, a tiumfat pilotul australian Toby Price. El a fost urmat de spaniolul Joan Barreda si de portughezul Paulo Goncalves. Ultimul este al doilea in clasamentul general, la 17 minute si 49 de secunde in spatele liderului Marc Coma.

 

Si la sectiunea auto situatia este aproape clara. Pilotul din Qatar, Nasser Al-Attiyah, este aproape campion, dupa ce a venit al patrulea la finis, in etapa a 12-a. Acesta are un avans de peste 35 de minute in fata adversarilor. Castigator in runda a 12-a a devenit Orlando Terranova.

 

Ultima etapa a raliului Dakar se intinde pe o lungime de 174 de kilometri de la orasul Rosario pana in capitala Argentinei, Buenos Aires.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Marc Coma, Dakar, Nasser Al-Attiyah,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑