Roma - Sampdoria 3-0. Dubla îl transformă pe Destro în golgheterul capitolinilor



017 февраля 2014

 

**VIDEO** Roma - Sampdoria 3-0. Dubla îl transformă pe Destro în golgheterul capitolinilor

AS Roma a trecut repede peste înfrângerea de la Napoli și i-a administrat Sampdoriei același scor: 3-0.

Pe "Stadio Olimpico", giallo-rossii au fost blocați o jumătate de repriză de o echipă foarte bine așezată în teren de Sinișa Mihajlovic. Gastaldello și-a salvat echipa la prima ocazie a Romei, ratată de Gervinho.

Strootman s-a pierdut cu firea când a rămas singur cu Da Costa, însă Roma a intrat în avantaj la pauză, după ce Destro a marcat dintr-un corner îndelung contestat de oaspeți (44).

Diferența s-a făcut în doar 6 minute la reluare. Mehdi Benatia a făcut henț în propriul careu, însă Domenico Celi a lăsat jocul să continue. Imediat, Pjanic a făcut 2-0 din lovitură liberă. Destro a reușit dubla și a devenit cel mai bun marcator al Romei, cu 6 goluri.

Finalul a găsit-o pe Sampdoria în inferioritate, după eliminarea lui Gastaldello și echipa lui Mihajlovic pleacă pentru a doua oară cu mâna goală de pe "Stadio Olimpico", după ce a pierdut și în Cupă (1-0, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

ECHIPELE:

Roma: De Sanctis - Maicon (55 Romagnoli), Benatia (73 De Rossi), Castan, Torosidis - Nainggolan, Pjanic, Strootman - Florenzi, Gervinho, Destro (82 Bastos);
Antrenor: Rudi Garcia;

Sampdoria: Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini - Palombo (64 Obiang), Krsticic, Gabbiadini, Soriano (86 Fornasier), Wszolek (56 Okaka Chuka) - Eder;
Antrenor: Sinișa Mihajlovic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑