Bilbao - Espanyol 1-2. Prima înfrângere în La Liga pe noul "San Mames"



017 февраля 2014

 

**VIDEO** Bilbao - Espanyol 1-2. Prima înfrângere în La Liga pe noul

Exact 5 luni a durat invincibilitatea lui Athletic Bilbao pe noul stadion "San Mames". Duminică, în etapa a 24-a din La Liga, bascii au pierdut pentru prima dată în campionat pe teren propriu de la inaugurarea arenei, 1-2 cu Espanyol Barcelona.

Oaspeții au început excelent confruntarea din deplasare cu Athletic. Fără Torje, doar rezervă la acest meci, catalanii au ratat prin Sergio Garcia. Golgheterul oaspeţilor şi-a luat revanşa în minutul 7, când l-a învins pe Gorka Iraizoz. A fost a 10-a reuşită pentru el din acest sezon. Athletic putea egala prin Aduriz, dar s-a opus bara. Atacantul bascilor a fost imitat de Stuani aproape de finalul primei reprize.

Espanyol a fost echipa mai bună și în mitanul secund, chiar dacă Athletic a egalat în minutul 56, când Gurpegi a speculat eroarea lui Kiko Casilla. Fundașul argentinian Diego Colotto i-a readus pe oaspeți in avantaj în minutul 65, cu a treia reușită în tricoul lui Espanyol și din acest sezon.

Stuani a fost din nou aproape de gol, dar s-a opus Iraizoz. Şi nu o dată, ci în două rânduri. Bascii au rămas în 10 oameni cu 3 minute înainte de final, după ce Aduriz a văzut al doilea cartonaș galben.

După această victorie, Espanyol pregăteşte acum duelul cu Villarreal, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, luni, 24 februarie.

Primul meci de pe noul "San Mames" s-a jucat pe 16 septembrie 2013, în etapa a patra din acest sezon de La Liga. Atunci, Bilbao a câștigat cu 3-2 contra celor de la Celta Vigo.

11 meciuri fără înfrângere (8 victorii și 3 egaluri) adunase finalista UEL din 2012 în campionat, de la deschiderea noului stadion. Printre ele, o victorie cu Barcelona (1-0, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI) și un egal cu Real Madrid (1-1, REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

Sursa foto: athletic-club.net

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑