Tensiuni la CSMS Iași. Grahovac acuză conducerea clubului, Prunea îi răspunde: "Nu ne șantajează el!"



 

**VIDEO** Tensiuni la CSMS Iași. Grahovac acuză conducerea clubului, Prunea îi răspunde:

Eşecul Iaşiului cu CFR Cluj (0-3) a venit după o serie de opt meciuri fără gol primit pe teren propriu. Om de bază pentru revelaţia returului, portarul Branko Grahovac a ieşit la atac faţă de conducători pe care îi acuză că nu l-au chemat la negocieri pentru un nou contract.

Grahovac a declarat, după meciul cu CFR: "S-au întâmplat niște lucruri la club despre care o să vă anunț săptămâna viitoare, lipsă de respect față de jucători. Nu știu cum un jucător poate să joace ultimele trei etape fără contract. Am vorbit cu Prunea, am oferit condițiile, el e aproape să accepte, dar încă nu am contract, încă nu am contract, e greu să joci fără contract!".

Florin Prunea, președintele de la Iași, i-a dat o replică tăioasă portarului bosniac: "Branko Grahovac are o clauză, putem să-i prelungim contractul până în 1 iunie. Și nu s-a putut concentra? E o surpriză pentru mine declarația lui Branko și o să am o discuție cu el. Nu ne șantajează Grahovac!".

În 2011, Grahovac câștiga titlul și Supercupa României cu Oțelul. Portarul de 31 de ani a bifat 22 de meciuri în tricoul Iașiului, în Liga 1, fiind adus de la Kahramanmaraşspor, din Turcia.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑