AC Milan e victima preferată a puștiului Domenico Berardi: a marcat de 7 ori contra rossonerilor



 

**VIDEO** AC Milan e victima preferată a puștiului Domenico Berardi: a marcat de 7 ori contra rossonerilor

VIDEO Sassuolo – Milan 3-2. Domenico Berardi și-a găsit victima preferată în Serie A și atacantul lui Sassuolo a demonstrat asta duminică după-amiază, când a înscris de trei ori contra rossonerilor și a ajuns la șapte reușite contra acestora, în două sezoane.

AC Milan a pierdut ultimele două deplasări în Serie A pe terenul lui Sassuolo și același om i-a marcat toate golurile: Domenico Berardi. Atacantul în vârstă de 20 de ani a înscris de 4 ori pe 12 ianuarie 2014, în victoria cu 4-3, iar duminică a reușit o triplă în succesul echipei sale, 3-2

Berardi a înscris de 15 ori pe teren propriu în prima divizie italiană în întreaga sa carieră și 7 dintre goluri i le-a dat Milanului. Împotriva niciunei alte echipe n-a marcat mai mult de un gol pe teren propriu. Iar Sassuolo are trei victorii contra rossonerilor în Serie A, ceea ce n-a reușit cu altă formație.

În fine, Berardi se descurcă excelent contra milanezilor și pentru că în tur, când Sassuolo a câștigat în deplasare cu 2-1, atacantul a dat pasa decisivă la ambele goluri.

VIDEO CELE 7 GOLURI ÎNSCRISE DE BERARDI MILANULUI

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑