Ce fotbalist! Cernat are 35 de ani, dar jucătorii Ceahlăului n-au știut ce a trecut printre ei



 

**VIDEO** Ce fotbalist! Cernat are 35 de ani, dar jucătorii Ceahlăului n-au știut ce a trecut printre ei

VIDEO Oțelul – Ceahlăul 4-1. Florin Cernat a fost omul meciului în disputa celor două echipe deja retrogradate din Liga 1. La 35 de ani, căpitanul gălățenilor a reușit o triplă, dar golul al doilea este unul excepțional. Cernat a trecut prin defensiva Ceahlăului ca prin brânză și a înscris cu o scăriță.

În minutul 83 al disputei de la Dunăre, Cernat a luat o acțiune pe cont propriu, la 35 de metri de poarta adversă, a driblat patru adversari într-o pătrundere frontală și apoi a marcat elegant, cu un lob, peste Calancea.

Veteranul gălățenilor deschisese scorul din penalty și până la final a mai marcat o dată, când l-a driblat scurt pe Calancea și a trimis în poarta goală.

După meci, Cernat, care e dorit de Dinamo din sezonul viitor, a recunoscut că mai are și alte oferte: “Voi decide după vacanță ce ofertă voi accepta. Eu am zis că o să mai joc cât mă mai țin picioarele. Iar la Oțelul, întâi să sperăm că vom juca în liga a doua, să nu mai apară alte probleme, apoi vom vedea. Dar, cine va juca acolo, trebuie să ducă echipa în Liga 1.”

VIDEO GOLUL DOI MARCAT DE CERNAT CU CEAHLĂUL

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑