Bicfalvi a marcat al 15-lea său gol al sezonului, în Ucraina. A contribuit la victoria cu 4-2 a lui Volin Luțk



 

**VIDEO** Bicfalvi a marcat al 15-lea său gol al sezonului, în Ucraina. A contribuit la victoria cu 4-2 a lui Volin Luțk

Volin Luțk este o echipă liniștită în Ucraina, pentru că nu mai are cum să retrogradeze în liga secundă, dar nici nu se poate apropia de locurile europene, ocupând poziția a 7-a în clasament. În etapa a 24-a, Volin a câștigat cu 4-2 în fața Zakarpatiei, iar Bicfalvi a marcat iar.

Golgheterul la zi al campionatului ucrainean, Eric Bicfalvi (27 de ani) a ajuns la 15 goluri în acest sezon, având mari șanse la un transfer important în vară. Cu Zakarpatia (locul 12), echipă la care Alexandru Tudose a fost integralist în defensivă, Bicfalvi a marcat pentru 3-2, în minutul 64, tabela fiind închisă de Kozban (73). La pauză a fost 2-2.

Florentin Matei nu a făcut parte din lotul lui Volin, fiind indisponibil. Eric Bicfalvi, decarul echipei, a jucat 24 de partide în acest sezon, de departe cel mai bun al carierei.

Cota sa de piață este de 1,8 milioane de euro, iar de serviciile sale sunt interesate echipe importante din fotbalul estic, printre care Dnepr Dnepropetrovsk sau FK Krasnodar, notează presa ucraineană.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑