Sărbătoare mare la Los Angeles! Formaţia Los Angeles Kings a prezentat trofeul Cupei Stanley pe străzile oraşului



 

Fanii hocheiului din Los Angeles au sărbătorit câştigarea celui de-al doilea trofeu al Cupei Stanley! Mii de suporteri ai echipei Kings s-au adunat pe străzile oraşului Los Angeles pentru a vedea pe viu cea mai bună echipă a sezonului din NHL.

Los Angeles s-a transformat pentru o zi în capitala hocheiului nord-american. Mii de suporteri îmbrăcaţi în tricourile echipei locale de hochei au sărbătorit câştigarea Cupei Stanley. Jucătorii formaţiei Kings au făcut un tur cu autocarul în care au prezentat principalul trofeu din NHL, cucerit după finala cu New York Rangers.

Suporterii formaţiei Los Angeles Kings nu şi-au putut stăpâni emoţiile după ce şi-au văzut favoriţii cu trofeul.

"Sunt atât de încântat să fiu aici. Iubesc foarte mult echipa Los Angeles Kings, care este adevărata campioană. Am așteptat cu mare nerăbdare să văd trofeul pe străzile oraşului", a spus un bărbat.

"Sunt încântat de faptul că au câştigat trofeul pentru a doua oară în ultimii trei ani. Iată aceasta este pălăria mea magică. Am cumpărat-o în acest an şi am purtat-o la fiecare meci. Ştiam că echipa va câştiga", a mai spus un suporter.

Formaţia din California a cucerit pentru a doua oară în istorie titlul de campioană în Liga Nord-Americană de hochei, după succesul din 2012, impunându-se la general cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei New York Rangers.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑