Transfer de senzaţie în fotbalul moldovenesc! Radu Gînsari a semnat cu Sheriff Tiraspol



 

Transfer de senzaţie în fotbalul moldovenesc! Fostul fotbalist al Zimbrului, Radu Gînsari va juca din sezonul următor la Sheriff Tiraspol. Anunţul a fost făcut de fotbalist, dar şi de site-ul oficial al clubului transnistrean.

Radu Gînsari a plecat de la Zimbru după ce i-a expirat contractul cu gruparea din capitală şi a semnat cu campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol.

"Am fost contactat de cei de la Sheriff. Am primit o ofertă bună pe care am analizat-o şi până la urmă am ales să continui în Moldova. Am ales clubul de la care am primit o ofertă concretă. Cred că pentru mine este o ascensiune în carieră", a spus fotbalistul de la Sheriff Tiraspol Radu Gînsari.

Transferul lui Gînsari de la Zimbru la rivala Sheriff a trezit nemulţumiri în rândurile suporterilor galben-verzi.

"Suporterii Zimbrului trebuie să privească altă parte a monedei. Ei trebuie să caute problema în altă parte, dar nu în jucători. Dacă fotbaliştii pleacă, înseamnă că ceva nu a mers bine. Zimbru nu mi-a oferit un nou contract şi am plecat acolo unde mi s-a oferit acesta. Nu puteam să mă închin clubului Zimbru să îmi ofere un contract", a mai spus Radu Gânsari.

Gînsari va putea juca împotriva fostei sale echipe pe 27 iunie, atunci când Zimbru şi Sheriff se vor duela în meciul pentru Supercupa moldovei.

Radu Gînsari a mai jucat la Academia, iar cu Zimbru a reuşit să câştige Cupa Moldovei în sezonul trecut. În 2013, jucătorul naţionalei Moldovei a mai fost în probe la Rubin Kazan şi la formaţia Olhanense, din prima ligă portugheză.

Tot anul trecut, Gînsari a fost împrumutat la Neftehimik Nijnekamsk, însă nu a jucat niciun meci pentru că gruparea rusă nu a reușit să pregătească toate documentele necesare pentru legitimarea fotbalistului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑