Leo Messi, impresionat de două rivale de la CM: "Ele au jucat cel mai bun fotbal"



Marți s-a încheiat prima etapă din faza grupelor de la CM 2014, iar favoritele au avut parte de rezultate contrastante. Dacă Spania și Uruguay au pierdut surprinzător, celelalte naționale puternice au bifat victorii pe linie. 

Unul dintre jucătorii de la care se așteaptă cel mai mult în Brazilia este Leo Messi, vedeta Barcelonei, cel care marcase o singură dată în celelalte două prezențe la Campionatele Mondiale. 

Decarul naționalei lui Sabella a înscris în meciul de debut al Argentinei, cel cu Bosnia (DETALII ȘI VIDEO AICI), iar echipa sa s-a impus cu 2-1. 

Cu toate acestea, Messi este sincer și spune că selecționata sa nu fost cea mai spectaculoasă în primul meci jucat în Brazilia. 

"Este important că am reușit să câștigăm, dar cel mai bun fotbal l-au jucat în primul meci Olanda și Germania", a declarat starul argentinian. 

Cele două naționale amintite de Messi au obținut cele mai categorice victorii din prima parte a turneului final din Brazilia: 5-1 cu Spania (DETALII ȘI VIDEO AICI) și 4-0 cu Portugalia (DETALII ȘI VIDEO AICI). 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑