Davide Rebellin, câștigătorul de anul trecut, prezent la Turul Sibiului (ora 19:30, Digi Sport 2)



 

**VIDEO** Davide Rebellin, câștigătorul de anul trecut, prezent la Turul Sibiului (ora 19:30, Digi Sport 2)

Turul Ciclist al Sibiului, care este gata de un start istoric, va alinia, printre cei 147 de concurenți, și pe câștigătorul de anul trecut, Davide Rebellin.

Turul Ciclist al Sibiului e gata de un start istoric. În premieră absolută, România a primit acceptul de a înscrie la start două echipe naționale. Fostul președinte Carol Novak și actualul președinte, Nicolae Plugaru, și-au înscris în competiție propriile echipe. Turul Ciclist al Sibiului debutează cu 147 de sportivi.

Echipa procontinentală CCC Polsat (foto sus) a anunțat că va veni și cu Davide Rebellin, câștigătorul de anul trecut, anunțat inițial ca incert din cauza unei accidentări. Italianul Emanuele Sella, câștigătorul a două etape din Turul Italiei și Ștefan Schumaher sunt doar câțiva dintre cicliștii valoroși, care vor concura la Sibiu.

Românul Andrei Nechita, câștigătorul turului României în 2011 se va alinia și el în premieră la start alături de echipa sa din Italia. Turul Ciclist al Sibiului este una dintre cele mai importante competiții cicliste de sosea din Europa de Sud-Est.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑