Keșeru, Luchin și Sânmărtean, despre partida tur cu Ludogorets: "Câștigăm și suntem 99% calificați"



017 августа 2014

 

**VIDEO** Keșeru, Luchin și Sânmărtean, despre partida tur cu Ludogorets:

Steaua și-a făcut datoria în partida cu Pandurii Târgu Jiu, a câștigat trei puncte, a odihnit câțiva titulari și acum se pregătește de partida tur cu Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League.

Meciul are loc marți seară, pe Arena Națională. Claudiu Keșeru a declarat după partida cu Pandurii: "Cred că va fi un meci mult mai strâns marți, deoarece e manșa tur a play-off-ului, va fi un meci o săptămână mai târziu, eu zic că va fi un meci mult mai strâns. Marți vom fi toți montați la maxim, ne dorim să realizăm un meci mare și sunt sigur că vom fi toți la potențial maxim".

Srgian Luchin l-a completat pe colegul său: "Și aici trebuie să fim atenți, eu zic că dacă vom obține un rezultat favorabil în primul meci 99% suntem calificați. Dar cu toate astea eu zic că Steaua are prima șansă și trebuie să profităm de primul meci pe care îl jucăm acasă". 

Viorel Păunescu, preşedintele de onoare de la Steaua, a sintetizat: "Va fi mai greu, mai greu, e un meci de calificare și se va juca pe viață și pe moarte!". 

Steaua vrea să profite de avantajul propriului teren, dar mai ales de susţinerea fanilor, care au cumpărat deja peste 25 de mii de bilete la meciul cu bulgarii. Lucian Sânmărtean spune:

"E o presiune pentru toată lumea, pentru că este un meci extrem de important, faptul că și astăzi (n.r. vineri) nu au fost în tribune să vadă acest moment deosebit al nostru ne pare rău, dar sper ca marți să ne facem datoria. Să ne bucurăm de spectacol, e nevoie de victorie!".

Următorul meci al Stelei este cel cu Ludogorets, din play-off-ul UEFA Champions League. Partida se va juca marți, 19 august, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe site-ul nostru, digisport.ro, și pe versiunea de mobil, m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑