HC Astrahanochka, locul 3 la Champions Trophy, după aruncări de la 7 metri. Krim a terminat pe locul 5



017 августа 2014

**VIDEO** HC Astrahanochka, locul 3 la Champions Trophy, după aruncări de la 7 metri. Krim a terminat pe locul 5

Ediția inaugurală a Baia Mare Champions Trophy - câștigată de HCM Baia Mare în fața lui Ferencvaros (VIDEO și DETALII AICI) a luat sfârșit duminică. Podiumul competiției transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport a fost completat de HC Astrahanochka, care a fost urmată de Rostov Don, Krim Mercator și Iuventa Michalovce.

A fost nevoie de aruncări de la 7 metri pentru a se decide ocupanta locului al treilea la Champions Trophy. În Sala Sporturilor Lascăr Pană, Rostov Don și HC Astrahanochka au oferit meci extrem de disputat.

Handbalistele antrenate de Jan Leslie au condus cu 6-5, dar adversarele au reușit o serie de 5 goluri și și-au asigurat un avantaj mulțumitor la pauză. În minutul 54, Astrahanochka avea 29-24 dar, cu 25 de secunde înainte de final, s-a restabilit egalitatea.

Totul s-a hotărât prin aruncări de penalitate. Jucătoarele de la Rostov au greșit primele și Astrahanochka a obținut victoria.

În meciul pentru locurile 5-6, Krim a trecut de Iuventa Michalovce. Dubla câștigătoare a Ligii Campionilor a condus cu 16-13 la pauză, dar a avut mari emoții pe final. Tânăra Lara Hrncic a fost eliminată de 3 ori în ultimele 10 minute, a văzut cartonasul roșu, iar slovacele s-au apropiat la un gol. Acestea puteau chiar să egaleze, dar au scăpat inexplicabil mingea și Krim a obținut victoria la limită, cu 28-27.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑