Este oficial! Sergio Ramos şi-a prelungit contractul cu Real Madrid până în 2020



017 августа 2015
foto: soccerlens.com

Este oficial! Sergio Ramos şi-a prelungit contractul cu Real Madrid şi va mai juca la gruparea galactică cel puţin încă cinci ani. Conducerea clubului i-a mărit salariu încă cu patru milioane de euro.

Fundaşul Sergio Ramos şi-a prelungit contractul cu echipa Real Madrid pentru încă trei sezoane, noua înţelegere urmând să expire în vara anului 2020, a anunţat luni, pagina de Twitter a clubului spaniol. Conform presei internaţionale, Sergio Ramos va primi un salariu anual de zece milioane de euro, cu patru milioane mai mult decât a câştigat până acum.

Iniţial, preşedintele clubului, Florentino Perez îi oferise doar 7 milioane pe an, motiv pentru fundașul a negociat cu Manchester United şi a fost aproape de un transfer în Anglia.

Sergio Ramos, în vârstă de 29 de ani, a fost achiziţionat de Real Madrid de la FC Sevilla în vara anului 2005, pentru 27 de milioane de euro. De atunci, fundaşul a jucat peste 300 de meciuri pentru gruparea galactică, marcând de 40 de ori.

Ramos a câştigat cu Real toate trofeele posibile, campionatul, Cupa şi Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑