Rusescu va juca în atacul Stelei cu Rio Ave. A marcat împotriva lor în martie, când juca la Braga



017 октября 2014

 

Raul Rusescu a renăscut după revenirea la Steaua! În ultima lună, atacantul care nu și-a găsit locul în ofensiva Sevillei a marcat atât pentru trupa roș-albastră, cât și pentru naționala României.

Golul din meciul cu Ungaria (DETALII ȘI VIDEO AICI) îl aduce în pole-position pentru postul de titular în meciul de joia viitoare, cu Rio Ave, din grupele Europa League.

Rusescu a fost doar rezervă la primele două confruntări, cu Aalborg și Dinamo Kiev, însă de fiecare dată a reușit să înscrie deși a pătruns pe teren abia în repriza a doua.

Atacantul de 26 de ani a punctat de 3 ori, în doar 51 de minute jucate în cele două partide (40 cu Aalborg și 11 cu Dinamo Kiev), iar conform site-ului oficial UEFA, are cea mai bună medie după două etape: un gol înscris la 17 minute.

În lupta pentru titularizarea în meciul cu lusitanii, Rusescu mai are un avantaj - o cunoaște pe Rio Ave, împotriva căreia a jucat de 4 ori în acest an. Mai mult, atacantul Stelei a și înscris împotriva ei, în duelul din campionatul Portugaliei.

Acest lucru se întâmpla pe 21 martie, iar Braga obținea un rezultat de egalitate pe terenul lui Rio Ave, scor 1-1, prin reușita lui Rusescu din a doua repriză.

În jumătatea de an petrecută la Braga, atacantul român a punctat de 8 ori, însă nu a fost cumpărat definitiv în vară de la Sevilla deoarece spaniolii pretindeau 3 milioane de euro în schimbul transferului.

Partda Steaua - Rio Ave se va juca pe 23 octombrie, pe Arena Naţională, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

VIDEO CU GOLUL LUI RUSESCU ÎMPOTRIVA LUI RIO AVE:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑