Foștii steliști se mențin în formă la mini-fotbal: "Cred că am face faţă cel puţin o repriză în Liga 1"



017 октября 2014

 

Foștii steliști s-au apucat de minifotbal! Jucătorii care au calificat trupa roș-albastră în semifinalele Cupei UEFA din 2006 s-au înscris în campionatul de pe sintetic, cu echipa Pronostic Sportiv.

Din formația care vrea să facă spectacol fac parte secundul lui Costel Gâlcă, Nicolae Dică, dar și Sorin Ghionea, Petre Marin sau Sorin Paraschiv.

"Participăm cu mare drag. Eu am cochetat de mult cu minifotbalul, de când am renunțat la cariera de jucător și am încercat să mai atrag din foștii mei colegi.", a declarat Petre Marin.

"Este greu pe teren mic. Nu mai suntem pregătiți pentru că nu mai avem antrenament. Dacă nu ne mișcăm este greu și pentru noi, dar o dată pe săptămână ne prinde bine o mișcare.", este de părere și Sorin Paraschiv.

"Important e să ne mișcăm... și dacă pe teren mare e mai greu, măcar pe teren mic să ne putem desfășura", și-a completat Sorin Ghionea fostul coleg de la Steaua. 

Dacă Gigel Coman este de părere că niciunul dintre jucătorii din generația sa nu mai are cum să evolueze în Liga 1, însă Petre Marin a ținut să îl contrazică: "Cum suntem noi acum, eu zic că am face față cel puțin o repriză cu brio".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑