Parcursul perfect al formatiei New Jersey in noul sezon al ligii nord-americane de hochei a luat sfarsit



017 октября 2014

Parcursul perfect al formatiei New Jersey in noul sezon al ligii nord-americane de hochei a luat sfarsit. Dupa 3 victorii in primele 3 meciuri, diavolii au pierdut pe terenul echipei Washington, scor 2 la 6. Rusul Alexandr Ovechkin a marcat din nou pentru gruparea din capitala americana.

 

Ovechkin a deschis scorul pentru Washington dupa doar 34 de secunde de la startul partidei. Acesta a fost al 6-lea gol al capitanului in noul sezon. Meciul a fost echilibrat la maxim in prima repriza, iar apoi Washington s-a desprins. Johansson a inscris pentru 3 la 2, in partea secunda. In cea de-a 3-ea repriza, Backstrom, Ward si Burakovsky au punctat cate o data si au asigurat o victorie la scor a gazdelor, 6 la 2.

 

Astfel, dupa 4 meciuri jucate, New Jersey si Washington impart locul 3 in Conferinta de Est, cu cate 6 puncte. Noul lider al clasamentului este New York Islanders, cu 8 puncte la activ. Echipa, care a castigat titlul ultima data in anul 1983, a dispus de San Jose, pe teren propriu. Timpul regulamentar si prelungirile s-au incheiat cu scor egal, de 3 la 3. Islanders au castigat intalnirea la lovituri de departajare.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: new jersey, hochei, formatie,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑