Cavani a văzut cartonașul roșu imediat după ce a marcat, pentru că l-a atins pe arbitru



017 октября 2014

 

**VIDEO** Cavani a văzut cartonașul roșu imediat după ce a marcat, pentru că l-a atins pe arbitru

Edison Cavani a fost înger și demon pentru PSG în etapa a 11-a din Ligue 1. Uruguayanul a avut două ratări monumentale, a marcat un gol și apoi a fost eliminat. E drept, roșul văzut de jucătorul campioanei Franței a fost exagerat.

În minutul 56, după ce a marcat din penalty golul de 3-1, Cavani s-a dus spre sectorul de tribună unde se aflau suporterii lui Lens și a mimat ca-i ia la țintă. Arbitrul Nicolas Rainville i-a arătat cartonașul galben, considerând manifestarea de după gol gest nesportiv.

Cavani a fost intrigat de această decizie, și a încercat să-i ceară explicații arbitrului, care s-a întors însă cu spatele. Moment în care atacantul lui PSG a pus mâna pe acesta! Atitudine greșită, pentru că Rainville s-a întors brusc și i-a arătat direct roșu sud-americanului.

Decizia arbitrului a restabilit egalitatea numerică pe teren, după ce la faza în care s-a dictat lovitură de la 11 metri pentru parizieni Jean-Philippe Gbamin a văzut al doilea galben și a fost eliminat. Dar la două minute după ce Cavani a văzut roșu, Rainville i-a arătat al doilea glaben și implicit l-a eliminat pe căpitanul lui Lens, Jerome Le Moigne, la o fază în careul lui PSG în care Cabaye a simulat că a fost lovit de acesta.

Până la urmă s-a terminat 3-1 pentru PSG, care se apropie la 4 puncte de lider, Marseille, dar are un meci în plus. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑