Volkan Demirel a refuzat să mai joace contra Kazahstanului, după ce a fost fluierat de suporterii turci, la încălzire



 

**VIDEO** Volkan Demirel a refuzat să mai joace contra Kazahstanului, după ce a fost fluierat de suporterii turci, la încălzire

Turcia a reușit duminică seara prima victorie din preliminariile pentru Euro 2016, 3-1 contra Kazahstanului (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII), dar meciul disputat la Istanbul a început cu un incident major. Anunțat titular de selecționerul Fatih Terim, portarul Volkan Demirel a părăsit gazonul în timpul încălzirii, după ce a fost fluierat de suporteri și a refuzat să joace sau să stea pe banca de rezerve.

Disputa din grupa preliminară A a avut loc pe Turk Telekom Arena, stadionul lui Galatasaray, iar în timpul încălzirii, un numeros grup de suporteri ai clubului galben-roșu au început să-l fluiere și să-i adreseze injurii portarului lui Fenerbahce. Acesta le-a făcut semn de câteva ori să tacă, dar cum aceștia nu s-au potolit, din contră, au devenit mai vehemenți, goalkeeperul turc a renunțat la încălzire și s-a dus direct la cabine.

Nici Fatih Terim, nici coechipierii, n-au reușit să-l convingă să joace și nici măcar să stea pe banca de rezerve. Demirel s-a dezechipat și a poi a părăsit stadionul, înainte de începerea meciului. În locul său, a fost titularizat Volkan Babacan.

În august, în Supercupa Turciei, Demirel s-a încăierat cu Felipe Melo, jucătorul lui Galatasaray, după ce brazilianul a ratat o lovitură de departajare. Cei doi au fost atuncid espărțiți de arbitru, iar suporterii Galatei n-au uitat incidentul și de aceea l-au primit cu atâta ostilitate pe Demirel pe arena proprie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑