Casillas: ”Uneori dorm într-un șort al lui Buffon”. Ce spune italianul despre San Iker



**VIDEO** Casillas: ”Uneori dorm într-un șort al lui Buffon”. Ce spune italianul despre San Iker

Portarul lui Porto și al naționalei Spaniei, Iker Casillas, a devenit goalkeeperul cu cele mai multe meciuri fără gol primit la echipa națională din istorie și l-a egalat pe recordmanul european de partide jucate pentru selecționată, 165, la partida cu Anglia, câștigată cu 2-0 de La Roja, săptămâna trecută.

Într-o emisiune specială dedicată carierei fostului star al lui Real Madrid, televiziunea Cuatro din Spania a strâns mai multe anecdote despre San Iker de la foști și actuali coechipieri ai acestuia. Însuși Casillas a oferit câteva informații inedite despre sine. ”Uneori dorm într-un șort primit de la Gianluigi Buffon”, a mărturisit spaniolul de 34 de ani.

De-a lungul carierei, nu o dată Iker Casillas a dezvăluit că idolul său în fotbal este portarul lui Juventus și al naționalei Italiei. De altfel, cei doi, buni prieteni, s-au elogiat în repetate rânduri reciproc, spunând unul despre celălalt că ”e cel mai bun portar din toate timpurile”. Când Iker s-a despărțit de Real, Buffon a fost printre primii care au criticat public felul în care s-a produs despărțirea.

De altfel, în emisiunea citată, numită ”La memoria de Iker”, a apărut însuși Gianluigi Buffon, care și-a reiterat admirația pentru Casillas: ”Nu știu dacă interesul lui Real Madrid pentru mine, din trecut, a fost vreodată adevărat, dar orice echipă care îl are în poartă pe Iker Casillas nu are nevoie să cumpere alți portari”.

Documentarul cuprinde și imagini inedite din copilăria lui Casillas, precum și informații despre cum putea ajunge legenda lui Real Madrid la rivala Atletico, întrucât aceasta era echipa preferată a tatălui său.

VEZI AICI documentarul ”La memoria de Iker” despre viața și cariera lui Casillas.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑