Super execuţie! Nadal a reuşit punctul meciului cu Wawrinka. Ce lovitură a găsit "Matadorul"



 

**VIDEO** Super execuţie! Nadal a reuşit punctul meciului cu Wawrinka. Ce lovitură a găsit

Rafael Nadal, cap de serie numărul 5, a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor de la Londra. ÎN DIRECT la Digi Sport 2, "Matadorul" a trecut fără probleme de Stan Wawrinka, scor 6-3, 6-2.

În setul al doilea, la 1-0 şi 40-30 pentru Wawrinka, Nadal a salvat o minge de break. Dar nu oricum. După câteva schimburi de pe fundul terenului, elveţianul a avansat la fileu pentru a pune presiune pe Nadal. Ibericul a returnat, însă a fost pus în dificultate din nou după o lovitură care a demonstrat încă o dată ce încheietură fină are Wawrinka.

Nadal a încheiat însă punctul în stil de mare campion: a găsit un lob de excepţie, în urma căruia mingea a căzut pe tuşa de fund. Wawrinka a alergat pentru a încerca să returneze, inutil însă. Nadal s-a bucurat în stilu-i caracteristic după acest punct, fiind aplaudat la scenă deschisă de cei prezenţi.

În celălalt meci al Grupei Ilie Năstase, Andy Murray s-a impus în faţa lui David Ferrer cu scorul de 6-4, 6-4.

A şaptea ediţie consecutivă a Turneului Campionilor găzduită de Londra, în O2 Arena e transmisă ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 15-22 noiembrie.

VIDEO lobul superb reuşit de Nadal:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑