Suporterii naţionalei din Myanmar au înnebunit după ce fotbaliştii au ratat calificarea în semifinalele Jocurilor din sud-estul Asiei



017 декабря 2013

 

Fanii continuă să producă daune în toată lumea. De data aceasta, nemulţumiţi au rămas suporterii naţionalei din Myanmar, care a ratat calificarea în semifinalele Jocurilor din sud-estul Asiei, competiţie destinată naţionalelor U23.

Jucătorii au ieşit plângând de pe teren, iar fanii au început nebunia în tribune. Aceştia au rupt scaunele şi au aruncat cu ele în forţele de ordine. Suporterii au continuat incidentele şi pe străzi.

În semn de nemulţumire pentru înfrângerea echipei favorite, aceştia au scos tricourile cu numele jucătorilor preferaţi şi le-au ars, fiind nevoie şi de intervenţia pompierilor.

Poliţia a avut nevoie de cel puţin două ore pentru a calma spiritele, iar autorităţile au anunţat că nu au fost raportate victime. Gazda competiţiei, Myanmar a pierdut cu 0-1 partida disputată împotriva Indoneziei şi a ratat astfel şansa de a juca în semifinale.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑