Imagini incredibile pe Anfield. Cum a sărbătorit Phil Jones golul victoriei



**VIDEO** Imagini incredibile pe Anfield. Cum a sărbătorit Phil Jones golul victoriei

Manchester United a învins-o pe Liverpool, pe Anfield Road (1-0), în cel mai important derby din Anglia. Pe lângă singurul gol marcat de Wayne Rooney, imaginile cu modul în care a sărbătorit Phil Jones reuşita victoriei vor rămâne în sufletul fanilor "Diavolilor".

În momentul în care Rooney a înscris, fundaşul de 23 de ani, care a văzut meciul din tribună, s-a bucurat ca un adevărat ultras, alături de suporterii care au făcut deplasarea la Liverpool.

Jones nu a făcut parte din lotul lui Louis van Gaal din cauza unei probleme la gleznă, dar asta nu l-a împiedicat să sară şi să se îmbrăţişeze cu fanii, pe care i-a caracterizat printr-un mesaj postat pe Twitter: "Suporterii noştri sunt cei mai tari!".

 

WATCH: Phil #Jones celebrated with the #ManUtd fans after Wayne #Rooney scored the winner against #Liverpool! https://t.co/9QfEKwAT5D

După acest rezultat, Manchester United a urcat pe 5 în Premier League şi se află la 7 puncte de liderul Arsenal, care împarte prima poziţie cu revelaţia Leicester, având un punct în faţa lui Manchester City.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑