Dybala l-a făcut uitat pe Tevez. Cifre mai bune, după primele 20 de etape



 

**VIDEO** Dybala l-a făcut uitat pe Tevez. Cifre mai bune, după primele 20 de etape

VIDEO. Udinese - Juventus 0-4. Paulo Dybala a demonstrat încă o dată că este înlocuitorul perfect al lui Carlos Tevez, jucătorul care a plecat în vara lui 2015 la echipa care l-a dat fotbalului mare, Boca Juniors.

Atacantul de 22 de ani a reuşit o dublă pe noul stadion al lui Udinese şi, după 20 de etape, are acelaşi număr de goluri ca acela pe care l-a avut şi "Apaşul", la primul sezon în tricoul bianconerilor (11), după acelaşi număr de runde disputate. Diferenţa este că Tevez a jucat cu 166 de minute mai mult în acea perioadă.

Dybala a transformat în gol 24,44% dintre şuturile trimise spre poarta adversarilor, în timp ce "Carlitos" a avut un procent mai mic, 19,64%.

Paulo nu a marcat încă în Champions League, dar şi-a mai trecut în cont două reuşite, una în Cupa Italiei şi una în Supercupa Italiei. În Serie A TIM, Dybala a furnizat şi 7 assist-uri colegilor săi.

Juventus a plătit în schimbul argentinianului 32 de milioane de euro, sumă care poate ajunge până la 40 de milioane, în funcţie de performanţe. Torinezii vor achita preţul transferului în patru rate.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑