Tensiune enormă în Campionatul Spaniei!



018 февраля 2014

 

Barcelona, Atletico şi Real Madrid continuă lupta pentru titlu, la egalitate de puncte. Granzii din La Liga au obţinut victorii categorice în ultima etapă şi sunt despărţiţi doar de golaveraj în clasament.

Real nu avea dreptul să piardă puncte în meciul cu Getafe, după ce Barcelona şi Atletico au obţinut sâmbătă victorii uşoare în campionat. Până la pauză, "galacticii" conduceau deja cu 2 la 0, după golurile marcate de Rodriguez şi Benzema.

Scorul final a fost stabilit de Luka Modric. Real împarte primele trei locuri în Campionatul Spaniei cu Barcelona şi Atletico Madrid. "Catalanii" joacă mâine seară cu Mancester City, în Liga Campionilor. Meciul va fi transmis, în direct, de Canal 3, de la ora 21 şi 45 de minute.

În Italia, Juventus şi-a consolidat poziţia de lider în campionat după ce a trecut cu 3 la 1 de Chievo Verona. Fundaşul torinezilor, Caceres, însă, şi-a dat un autogol de râsul lumii.

Juventus are un avans de 9 puncte faţă de a doua clasată, AS Roma. "Lupii" s-au impus aseară, cu 3 la 0, în meciul cu Sampdoria.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑